⭐️Creëer een levendige tuin met Nepeta faassenii 'Walker's Low

03 Jul 2023 in Vaste planten
Afbeelding bij ⭐️Creëer een levendige tuin met Nepeta faassenii 'Walker's Low


Ontdek de betoverende Nepeta faassenii 'Walker's Low'!

Wil je jouw tuin omtoveren tot een bloemenweide vol leven? Maak dan kennis met Nepeta faassenii 'Walker's Low'! Deze paarsblauw bloeiende vaste plant trekt niet alleen de aandacht van tuinliefhebbers, maar ook van kleurrijke vlinders, ijverige bijen en zoemende hommels.

Lanbloeiende-vaste-plant-paarse-bloemen-voor-zonnige-border-droge-tuin

Met zijn prachtige bloemen die bloeien van juni tot september, is Nepeta faassenii 'Walker's Low' een absolute eyecatcher in elke border. 

Combineer het met Salvia's en Echinacea voor een explosie van kleur en bloei gedurende het hele seizoen.

Dit kattenkruidsoort heeft een behoorlijk zonnige standplaats nodig om optimaal te gedijen. 

Verzorging is eenvoudig: snoei de plant na de bloei voor een tweede bloeiperiode en vermeerder in het voorjaar door middel van deling.

Nepeta faassenii 'Walker's Low' is de perfecte toevoeging aan elke tuin, of het nu een rotstuin, cottage tuin of een border met vaste planten is.

GreenSales Balk: tuincentrum en groenleverancier in Frielsand

Bij GreenSales zijn we gepassioneerd over groen en bieden we een totale groeninspiratie van maar liefst 46000 m². Ons groencentrum is de perfecte plek voor zowel particulieren als hoveniers om hun hart op te halen aan een breed assortiment aan planten en bomen. 

Daarnaast hebben we een eigen kwekerij. Dit betekent dat je bij ons rechtstreeks bij de bron koopt, zonder tussenpersonen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten beter controleren en bieden we je de planten aan tegen de juiste prijs.

Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de beste opties voor jouw project.

Adres gegevens tuincentrum en kwekerij

GreenSales Balk

Tsjerkepaed 2
8571 RS Harich
Tel 0514-745035

Stel je vraag
E-mail: info@greensalesbalk.nl

Website: https://www.greensalesbalk.nl/

Openingstijden: 
Ma t/m vrij: 8.00 -17.00 uur 
Zaterdag: 08.30-16.00 uur


1
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.
Vaste planten

Varens 33 soorten van de 40 in het Kuinderbos

In deze aflevering van Alles Wat Bloeit gaan we op pad met Stef. In de Noordoostpolder ligt 1 van de jongste bossen van ons land, het Kuinderbos. Het bos is nog maar 70 jaar jong maar juist hier groeien planten uit de tijd van de Dinosauriërs. Hier ligt een paradijs voor Varens!


Vaste planten

Inheemse vaste planten voor de tuin

Heemplanten, die al eeuwenlang geworteld zijn in ons Nederlandse tuin- en landschap, spelen een cruciale rol in het behouden van de biodiversiteit. Onze passie voor inheemse tuinplanten is niet alleen ecologisch verantwoord, maar leidt ook tot een prachtige tuin die de rijke diversiteit van Nederlandse wilde planten weerspiegelt. Deze planten voegen een uniek karakter toe aan elke buitenruimte.


Door Roel

Vaste planten

Zonnehoed soorten zijn allen insect vriendelijk

Deze plant trekt bijen, hommels en vlinders aan met zijn honingachtige geur, waardoor het een waardevolle plant is voor de biodiversiteit. De zonnehoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, geel, wit en groen, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om je tuin te verfraaien. Het is een gemakkelijk te onderhouden plant die gedijt in zonnige of westelijk gelegen gebieden met goed doorlatende grond.


Door Roel

Vaste planten

⭐️Creëer een levendige tuin met Nepeta faassenii 'Walker's Low

Ontdek de betoverende Nepeta faassenii 'Walker's Low', een langbloeiende vaste plant en insectenmagneet voor de zonnige border.


Vaste planten

Hyssop: Het Gonst van de bijen rondom deze plant

Een bijenplant is een plantensoort die van nature bijen aantrekt en voorziet van nectar en stuifmeel. Bijen zijn essentieel voor het bestuiven van bloemen en planten, waardoor ze een belangrijke rol spelen in de voortplanting van vele plantensoorten en bijdragen aan een gezonde biodiversiteit.


Door Tuindingen

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox