Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!


Afbeelding bij Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!


In onze tuin hebben we een overvloed aan prachtige Deschampsia cesp. Goldtau. Deze sierlijke planten zijn ware eyecatchers, met hun gouden pluimen die schitteren in de zon. Wat deze planten nog specialer maakt, is dat ze weinig onderhoud vragen en verschillende dieren aantrekken.We hebben nu te veel van deze schoonheden en willen anderen de kans geven om van hun charme te genieten. Daarom verkopen we 10 prachtige pollen voor slechts 40,-. Dit is een geweldige gelegenheid om je tuin op te fleuren met een van de meest opvallende siergrassen die er zijn.De Deschampsia cesp. 'Goldtau' heeft een gemiddelde volgroeide planthoogte van ongeveer 80-100 centimeter. Deze siergrassen gedijen het beste in goed doorlatende grond en kunnen zowel in de volle zon als in halfschaduw groeien. Ze zijn perfect geschikt voor tuinen en borders en zorgen voor een prachtig decor, zelfs in de koudste maanden.Af te halen uit Alteveer bij Hoogeveen.
Telefoon: 0615198618
E-mail: info@hetoudegebint.nl


0
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.
Afbeelding bij Schaduwrijke tuinen: Borderpakket van schaduwplanten gecombineerd met struiken
Beplanting

Schaduwrijke tuinen: Borderpakket van schaduwplanten gecombineerd met struiken

Leer hoe je met schaduwminnende struiken levendige en prachtige donkere gebieden kunt inrichten. Verken plantselectie en verzorgingstips voor een weelderige tuin, zelfs in de schaduw.


Door Tuindingen

Afbeelding bij Wat zijn Epifyten | welke soorten en waar groeien ze.
Beplanting

Wat zijn Epifyten | welke soorten en waar groeien ze.

Een epifyt is een plant die groeit bovenop een andere boom of plant. Dat kan op de schors, in de schors of bovenop een blad zijn. Wat de epifyt zo bijzonder maakt, is dat ze geen voedingsstoffen onttrekt aan de plant of boom waarmee ze samenleven. Het is geen parasiet; parasieten onttrekken hun voeding wel aan een plant of boom. Een epifyt zoekt alleen maar woonruimte, letterlijk een plekje om te ‘wortelen’.


Afbeelding bij Nieuw: Rood siergrassen soort.
Beplanting

Nieuw: Rood siergrassen soort.

Miscanthus sinensis "Lady in Red" Dit natuurlijk wuivende siergras, gekweekt door Krzysztof Slowinski, brengt een vleugje elegantie en kleur in elke tuin.


Door Roel

Afbeelding bij Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!
Beplanting

Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!

In onze weelderige tuin groeit een overvloed aan prachtige Deschampsia cesp. Goldtau, met gouden pluimen die het hele jaar door schitteren. Deze onderhoudsarme planten trekken diverse dieren aan. We verkopen 10 pollen voor slechts 40,-. Een kans om jouw tuin te verfraaien. Neem contact op en geef je tuin een natuurlijke make-over!


Afbeelding bij Hortensia soorten die lang bloeien
Beplanting

Hortensia soorten die lang bloeien

De hortensia 'Forever and Ever' is een langbloeiende hortensiasoort. De meeste hortensia planten geven bloemen op oud hout. De 'Forever and Ever' blijft echter bloemen geven van juni tot de eerste nachtvorst, zowel op oud als nieuw hout. Dus verkeerd snoeien is verleden tijd.


Door Tuindingen

Afbeelding bij Akelei een echte tuinnomade
Beplanting

Akelei een echte tuinnomade

De akelei is een geweldige vaste plant voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het is alsof de natuur een klein feestje heeft georganiseerd in de vorm van deze kleurrijke plant. Met zijn charmante bloemen voegt de akelei een vleugje speelsheid toe aan elke tuin.


Door Tuindingen

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox