Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!

17 Sep 2023 in Beplanting
Afbeelding bij Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!


In onze tuin hebben we een overvloed aan prachtige Deschampsia cesp. Goldtau. Deze sierlijke planten zijn ware eyecatchers, met hun gouden pluimen die schitteren in de zon. Wat deze planten nog specialer maakt, is dat ze weinig onderhoud vragen en verschillende dieren aantrekken.We hebben nu te veel van deze schoonheden en willen anderen de kans geven om van hun charme te genieten. Daarom verkopen we 10 prachtige pollen voor slechts 40,-. Dit is een geweldige gelegenheid om je tuin op te fleuren met een van de meest opvallende siergrassen die er zijn.De Deschampsia cesp. 'Goldtau' heeft een gemiddelde volgroeide planthoogte van ongeveer 80-100 centimeter. Deze siergrassen gedijen het beste in goed doorlatende grond en kunnen zowel in de volle zon als in halfschaduw groeien. Ze zijn perfect geschikt voor tuinen en borders en zorgen voor een prachtig decor, zelfs in de koudste maanden.Af te halen uit Alteveer bij Hoogeveen.
Telefoon: 0615198618
E-mail: info@hetoudegebint.nl


0
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.
Beplanting

Prachtige Deschampsia pollen - De schoonheid van onze tuin voor jou!

In onze weelderige tuin groeit een overvloed aan prachtige Deschampsia cesp. Goldtau, met gouden pluimen die het hele jaar door schitteren. Deze onderhoudsarme planten trekken diverse dieren aan. We verkopen 10 pollen voor slechts 40,-. Een kans om jouw tuin te verfraaien. Neem contact op en geef je tuin een natuurlijke make-over!


Beplanting

Hortensia soorten die lang bloeien

De hortensia 'Forever and Ever' is een langbloeiende hortensiasoort. De meeste hortensia planten geven bloemen op oud hout. De 'Forever and Ever' blijft echter bloemen geven van juni tot de eerste nachtvorst, zowel op oud als nieuw hout. Dus verkeerd snoeien is verleden tijd.


Door Tuindingen

Beplanting

Akelei een echte tuinnomade

De akelei is een geweldige vaste plant voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het is alsof de natuur een klein feestje heeft georganiseerd in de vorm van deze kleurrijke plant. Met zijn charmante bloemen voegt de akelei een vleugje speelsheid toe aan elke tuin.


Door Tuindingen

Beplanting

Betoverende Bluebells: prachtige boshyacinten in het voorjaar

Ontdek de betoverende schoonheid van de Bluebell, ook wel bekend als de boshyacint. Deze bloem, met zijn klokvormige bloemen in intense blauwe tinten, creƫert een sprookjesachtige sfeer in bossen, weiden en tuinen. Leer meer over de Bluebell en zijn bloeitijd in het voorjaar.


Door Jan de B

Beplanting

Een beplantingsplan maken? Zo doe je dat in 5 stappen

Een beplantingsplan voor je nieuwe tuin maken? Of je tuin opfrissen met nieuwe planten? Met een goed beplantingsplan weet je zeker dat jouw project gaat slagen! Hier lees je in 5 stappen hoe je een beplantingsplan maakt


Beplanting

Forsythia

Verschillende soorten wanneer je goed kijkt.


De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox