Met dit handige middel zorg je ervoor dat vliegen verdwijnen uit je kliko

27 Aug 2023 in Diverse Tuinmanieren

Door Mellisa

Afbeelding bij Met dit handige middel zorg je ervoor dat vliegen verdwijnen uit je kliko


Nooit meer maden en vliegen in je container met dit simpele trucje

De oplossing

Wil je snel van de vliegen in je container af? Je hebt de oplossing gelukkig gewoon al in huis. Het enige wat je nodig hebt is een snee brood en een beetje natuurazijn. Het is echt waar, een simpel stukje brood kan je helpen bij het bestrijden van vliegen en maden in de container! Hieronder vertellen we precies hoe het werkt.

Zo werkt het

Pak als eerste een sneetje brood. Het maakt niet uit wat voor soort brood of hoe oud het is. Maak het sneetje brood vervolgens vochtig met natuurazijn. Zorg ervoor dat het goed vochtig is. Leg het sneetje brood vervolgens bovenin je container, en je zult merken dat je nooit meer last hebt van vliegen in je container! Het trucje is ontzettend simpel, maar je zult zien dat het echt werkt.

Mocht je al maden in je container hebben omdat je deze tip nog niet kende, probeer dan eens een stuk klimop in je container te leggen. Lees hier verder
0
Deel je mening in een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Heb je al een account en wil je liever reageren onder je eigen naam? Klik dan eerst hier om in te loggen.


Er zijn nog geen reacties.
Diverse Tuinmanieren

Weersvoorspelling in een glas: Ontdek de magie van het donderglas

Ontdek de fascinerende werking van het weersvoorspellende donderglas, een vroeg barometerinstrument dat al sinds de 17e eeuw wordt gebruikt. Leer hoe het waterpeil in het tuitje de luchtdrukveranderingen voorspelt en ontdek de historische achtergrond van het donderglas. Laat je verwonderen door dit klassieke instrument dat stormen kan aankondigen.


Door Tuindingen

Diverse Tuinmanieren

Tuinieren à la Karin Bloemen

Stap in de kleurrijke wereld van Karin Bloemen en ontdek een tuinervaring als nooit tevoren! "Tuinieren à la Karin Bloemen" is het ultieme boek voor iedereen met "licht groene vingers" - vol inspiratie en handige lifehacks en natuurlijk een vleugje glamour!


Door Tuindingen

Diverse Tuinmanieren

Dakpan begroeid met sedumplantjes

Dakpannen bedekt met sedumplantjes zijn een innovatieve manier om daken groener en milieuvriendelijker te maken. Naast hun esthetische waarde bieden deze dakpannen voordelen zoals verbetering van de luchtkwaliteit, vasthouden van regenwater en natuurlijke isolatie.


Door Liss

Diverse Tuinmanieren

Houtkachel laten branden op bladafval.

Ter vergelijking de energiewaarde van houtpellets is 17 mj/kg en bladpellets 16 mj/kg. Dat scheelt ± 1.000.000 aan bomen die niet gekapt hoeven te worden.


Door Jan de B

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox