🌼 Creatief met paardenbloem pluizen en lampjes! 🌼

22 May 2023 in Tuinverlichting

Door Mellisa

Afbeelding bij 🌼 Creatief met paardenbloem pluizen en lampjes! 🌼


Heb je zin in een leuke en sfeervolle decoratie? 

Dan heb ik hier een geweldig idee voor je! Je kunt paardenbloem pluizen en lampjes combineren om prachtige bollen van licht te creëren. Het is super eenvoudig en het resultaat is echt magisch!

Stap 1: Verzamel een aantal paardenbloemen die nog moeten gaan pluizen. Ga lekker naar buiten en zoek naar uitgebloeide paardenbloemen. 


Stap 2: Zorg ervoor dat je geschikte lampjes hebt. Dunne lampjes werken het beste voor dit project. Je kunt bijvoorbeeld die flexibele lichtsnoeren gebruiken die vaak worden gebruikt om flessen of kransen te decoreren. (Zie de video voor inspiratie!)

Stap 3: Verwijder het steeltje net achter de bloem. Dit creëert een klein gaatje waar je het lampje in kunt steken. Zorg ervoor dat het lampje goed vastzit. 


Stap 4: Herhaal deze stap met alle lampjes die je wilt gebruiken. Vul ze stuk voor stuk met de uitgebloeide paardenbloemen. 

Stap 5: Hang de gevulde lampjes op een mooie plek en binnen enkele uren komen de bollen tevoorschijn. Je zult versteld staan van het betoverende effect dat ze creëren!

Uitleg video stap voor stap 


Geniet van de magie van de paardenbloemen die zweven in het warme licht van de lampjes. Deze unieke decoratie zal zeker een eyecatcher zijn!

Deel gerust foto's van jouw creaties in de reacties hieronder. Ik ben benieuwd naar jullie resultaten! 

Veel plezier met dit leuke en creatieve project! ✨💫0
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox