Tuincentrum GreenSales in Friesland - groot groencentrum met eigen kwekerij

Groot tuincentrum in friesland 46000m2 planten bomen haagplanten hortensia heesters. eigen biologische planten kwekerij

Groencentrum Greensales, het groenste tuincentrum van maar liefst 46.000 vierkante meter, incl de eigen plantenkwekerij. 

In ons tuincentrum streven we naar een ultieme groenbeleving met een uitgebreide variëteit aan tuinplanten en bomen. Onze selecties starten rechtstreeks vanuit de eigen kwekerij en worden overzichtelijk gepresenteerd in ons tuincentrum. Bij elke plant voorzien we u van plantinformatieborden met waardevol advies.

Maak een wandeling door onze kassen, waar u kunt genieten van een scala aan perkgoed, imposante olijfbomen, diverse heesters, uitgebreid assortiment vaste planten, prachtige rhododendrons en nog veel meer. Vervolg uw route naar de afdeling met bomen en laanbomen, waar u een ruime keuze aan coniferen, haagbeplanting, meerstammige sollitaire heesters en  verschillende soorten siergrassen treft. Zelfs het bestellen van graszoden en de levering ervan kunnen wij voor u regelen.

Bij GeenSales Balk streven naar Kwaliteit en een uniek aanbod voor tuinliefhebbers en hoveniersbedrijven

Tuinliefhebbers: Als u een bezoek brengt als plantenliefhebber en specifieke wensen heeft, zoals een bepaalde plant in een specifieke kleur voor uw zonnige tuin, denken onze mederwerkers graag met u mee bij het vinden van de juiste planten en bomen.

Groenbedrijven: Hoveniersbedrijven uit Noord-Nederland profiteren van ons uitgebreide assortiment dat we op onze eigen kwekerij kweken. U kunt uw  beplantingsplan/plantenlijsten naar ons Emailen, en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor afhaal. We bieden ook deze service aan particuliere klanten, waarbij we een compleet beplantingsplan voor u kunnen uitwerken. 
Wil je als hoveniersbedrijf graag een rondleiding over de kwekerij of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 0514-745035. Indien gewenst, kunnen wij ook het extern transport van een bestelling regelen.

Adresgegevens en openingstijden tuincentrum en kwekerij friesland

Tsjerkepaed 2
8571 RS Harich
Balk 


Website: www.greensalesbalk.nl 

Neem contact op:  E-mail info@greensalesbalk.nl   Telefoonnummer: 0514-745035

(provincie Friesland) Nabij Lemmer, Workum, Bolsward, Sneek, Joure, Woudsend, Heeg, Heerenveen
 

Groot Tuincentrum Planten Bomen Hoveniers kwekerij Noord nederland  Regio Friesland

Meer dan een standaardassortiment aan beplanting en bomen.

Bij Greensales leveren we beplanting vanuit een gedreven passie voor het vak. Ontdek bij ons tuincentrum een ruime keuze aan tuinbeplanting van hoge kwaliteit in diverse kleuren en variëteiten. Van snelgroeiende haagbeplanting tot de luxe uitstraling van taxus en haagbeuk. Ook vindt u bij ons solitaire meerstammige heesters, olijfbomen, fruitbomen, vruchtbomen, klimplanten, kruidenplanten en bij- en vlindervriendelijke inheemse soorten. 

 

Plant aanbiedingen en nieuwtjes
Mis geen enkele van onze acties en aanbiedingen! Volg ons op Facebook voor geweldige plantdeals, verzorgingstips en plantcombinaties. 

 

 

Ons deskundige team staat altijd klaar bij het vinden van de beste opties voor elke tuinproject.

 

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox