Picknick tuintafels en boomstam tafels met metalen onderstel

Picknickbanken picknicktafel stalen frame 8persoons 10personen houten tuintafel boomstambladen maatwerk Drenthe friesland groningen overijssel

MH Tafels gevestigd in Pesse in de Provincie Drenthe timmert al heel wat jaren aan de weg. In de eigen werkplaats worden tuintafels, picknick banken en boomstam tafels met of zonder stalen frame vervaardigd.

Met passie voor het vak timmerwerken, zijn we de uitdaging aangegaan om kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Naast het bouwen van de houten tuintafels bieden we als extra service dat we bestellingen bij je op locatie komen afleveren met eigen transport in Nederland, Duitsland en België. De Tuintafels worden gemonteerd geleverd en of bij grotere tuintafels of picknick banken door ons op locatie in elkaar gezet. 

Houten tuintafel op maat laten maken door ons gebeurt altijd exact naar wens.

Zie je een houten tuintafel die je mooi vindt maar wil je dat er bepaalde elementen net anders zijn? Bijvoorbeeld een ruimere zit, een stamtafel voor 14 personen, een opmaat gemaakte picknick bank voor kinderen, houten tuintafel met vrijstaande banken. We zeggen altijd stuur ons het wensenlijstje en we maken het.

We staan bekend om onze industriële stalen frame tafels en de houten boomstamtafels, maar de geïmpregneerde houten picknickbanken zoals we die allemaal kennen is de hardloper. Deze leveren we werkelijk in alle denkbare afmetingen, met de juiste zithoogte en bladlengte met makkelijke instap. Onze klanten zijn particulieren, restaurant, horecagelegenheden, bedrijven, scholen, buurtcentrums in Nederland en België.


Picknickbank of tuintafel bestellen: 


Neem contact op met ons: 

Een vraag over onze producten. >>>Neem contact op via Email <<<

Bekijk het complete assortiment in de webshop 

Tuintafels en picknickbanken Aanbiedingen


We onderscheiden onze tuintafels in duurzaamheid klasse 1 met oog voor detail.

Al onze tuintafels worden door ons zelf vervaardigd in onze eigen werkplaats. Onze visie en passie bij maatwerk leveren begint al bij de aanschaf van het hout. We kopen het hout zelf bij de groothandel. We zorgen hiermee dat we altijd toezien op de kwaliteit en uitstraling. Alle houten tuintafels en picknick banken zijn gemaakt van hout met een FSC gecertificeerd label. Het Keurmerk is een internationaal Certificaat, met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.

Terras tafel afmeting bepalen. 

Wanneer je een tuintafel gaat aanschaffen begint je zoektocht eigenlijk al bij de ruimte die je in je tuin hebt voor een tafel. Het spreekt voor zich dat wanneer je een balkon hebt je kijkt naar andere tuintafels dan wanneer je een grote tuin tot je beschikking hebt. Het beste is voordat je je zoektocht start naar je ideale tuintafel, om eerst de ruimte die je hebt op te meten en eventueel te markeren en met dit gegeven de zoektocht te beginnen. Hiermee is het verstandig om rekening te houden met de loopruimte die je prettig vind rond je tuintafel.

Balkon en dakterras inrichten met een vaste tuinbank 

Met een tuinbank heb je een extra zitplaats in je tuin of op je balkon. Ben je opzoek naar een tuinbank met een stoer uiterlijk? Ga dan voor een houten tuinbank in combinatie met een metalen frame. Ga je toch liever voor de natuurlijke look? Kies dan een buitenbank van hout. Voor beide varianten leveren we maatwerk d.w.z je bepaalt zelf de houtsoort (lariks, eiken, geimpregneerd grenen). Ook de afmeting is cruciaal bij een balkontuin of dakterras. Naast het vaste assortiment tuinbanken maken we op bestelling afwijkende maten tuinbanken. 

Houten bank voor balkon zitbank 2persoon 3 persoon voortuin douglas met stalen framehouten bank voor op balkon dakterras tuintafel kruispoot douglas eiken tuinbank

Douglas tuintafel zelf maken. 

In een wereld waar alles kant-en-klaar te koop is, is het natuurlijk veel leuker om iets zelf te maken. Boomstam tafels zijn zo uniek dat er geen enkel tafelblad hetzelfde is en hierom bieden we onze metalen tuintafels frames en onderstellen ook zonder tafelblad aan.

De keuze in metalen (onbewerkt) en zwart gepoedercoate onderstellen zijn als volgt.

X- Frame metalen onderstellen zijn geschikt voor;

  • houten tuintafels en boomstamtafels eventueel met vrijstaande tuinbanken 
  • picknick banken met vast frame en vaste zit

Stalen matrix poten geschikt voor

  • ronde tuintafels
  • ovale tuintafels

Stalen frames

  • Losse tuinbanken 

Maatwerk mogelijkheden in afwijkende afmetingen gelden ook weer voor de stalen frames voor tuintafels, tuinbanken en boomstamtafels.

tuintafel matrix poten stalen frame voor ronde en ovale tuintafels Kleur zwart poedercoating afwerking

 


Veel gestelde vragen.


Wordt mijn picknicktafel of tuintafel gemonteerd afgeleverd?

Alle picknicktafels & houten tuintafels worden compleet gemonteerd aan huis bezorgd of kan afgehaald worden bij ons op locatie. Je hoeft deze dus niet zelf in elkaar te zetten


Is een maatwerk tuintafel of picknickbank bestelling mogelijk?

We worden graag uitgedaagd en leveren maatwerk tuintafels en picknick banken in elk design en maatvoering. Stuur ons een mail via >>>Neem contact op via Email <<< en we denken graag met je mee


Moet het hout van een geïmpregneerde picknicktafel of Douglas houten tuintafel behandeld worden?

Het is niet nodig om een geïmpregneerde picknicktafel te behandelen. Het grenenhout is geïmpregneerd waardoor het hout al is behandeld. Het Douglas of Lariks hout en zijn van nature een weerbestendige houtsoort. Door invloed van licht en lucht zullen deze beiden in de jaren vergrijzen. Alle drie de houtsoorten lenen zich prima om te verven, lakken of beitsen.


Wat is geïmpregneerd hout?

Impregneren is het doordrenken van een materiaal met een bepaalde vloeistof. Hiermee kan het materiaaleigenschappen als waterafstotend, schimmelwerend en/of brandvertragend krijgen. Bij geïmpregneerd vurenhout wordt het hout geïmpregneerd om de duurzaamheid, ofwel de levensduur van het hout te verlengen.


Eigenschappen Douglas houten

Houten tuinmeubelen gemaakt van Douglas of lariks zijn eén van de hardste Europese naaldhoutsoorten met een levensduur onbehandeld tussen de 10 en 15 jaar. Onbehandelde houten tuinmeubels gemaakt van lariks of Douglas verkleuren naar een natuurlijke grijze tint. Om vergrijzing te voorkomen kunnen Douglas en lariks picknick banken en houten tuintafels afgelakt worden. Wij leveren standaard onbehandeld houten tuinmeubelen en picknick-banken, op bestelling denken we graag met je mee en leveren we ook afgelakte tafels en houten tuinmeubels.


In welke provincies leveren en bezorgen jullie tuintafels en picknickbanken in Nederland

We leveren in de provincie; Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Fleveloland, Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Zeeland, Noord-holland en Zuid-holland. Ook sluiten we de waddengebieden niet uit als Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonninkoog


Worden de tuintafels en picknick banken ook aan huis geleverd in Belgie, Luxemburg of Duitsland. 

Ons gehele assortiment wordt geleverd ook geleverd in Belgie, Duitsland, en Luxemburg


Welke kosten worden er berekend voor het verzenden

Afhankelijk van het land en de maatvoering van het product, zullen we vooraf een prijsopgaaf aanbieden. Het is onmogelijk om hierin een vaste prijs vooraf te noemen.


Kan ik mijn tuintafel of picknick bank ook afhalen 

Ja het is mogelijk om bestellingen op afspraak bij ons af te halen


 

Impressie geleverde tuintafels, picknickbanken en houten tuintafels

picknicktafels voor horeca terras met stalen frame zwaar model die buiten kunnen blijven staan zwart onderstel

boomstam picknicktafels geleverd in overijssel

Tuintafel picknick banken horeca restaurant voetbalclub goedkope groothandel webshop houten tuintafels douglas met stalen frame metaal

Ronde tuintafels picknickbanken leverancier houten tuintafels terrastafel hout

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox