Metalen dieren van cortenstaal

metalen-cortenstaal-dieren-vogels-honden-katten-tuindecoratie-cortenstaal

Het verhaal van de Cortenstaal metalen dieren, een uniek Brabants product.

Je ziet ze overal voorbij komen de metalen dieren van Leon Lutters uit Borkel. In ruim een jaar tijd heeft hij met zijn ijzersterke onderneming flinke stappen gezet. De metalen dieren gaan inmiddels heel Europa door. "Op de duur kwam er steeds vaker de vraag verzend je de de metalen dieren ook naar Belgie, Frankrijk duitsland, Oostenrijk enz. Inmiddels is het antwoord volmondig ja. In een korte tijd heeft Leon Lutters vanuit zijn passie een internationaal bedrijf opgebouwd met de service zoals dat van een echte Brabander verwacht wordt.

Het idee voor de metalen dieren is ontstaan door een grote passie voor de natuur. En een klein praktisch probleempje… Want veel van de dieren waar we allemaal zo van houden laten zich niet zo makkelijk zien.

In mei 2021 werden de eerste corstenstalen dieren gemaakt. Vanaf de eerste "metalen proefdieren" kregen we erg leuke reacties. Dat stimuleerde om de webshop uit te bouwen tot de volledige shop die het nu is. Ik hoop dat hierdoor nog véél meer mensen de dieren uit de natuur dichterbij huis kunnen halen!

Van winkeltje aan huis naar een complete webshop met een groot aanbod aan metalen dieren.

Dieren-van-cortelstaal-metaal-tuindieren-kippen-honden-konijnen-van-metaal-ijzeren-tuindecoratie,online-bestellen-webshop-winkel

Deze zelf ontworpen metalen tuindecoratie dieren zijn ware blikvangers

De roestbruine kleur is een hele diepe bruine natuurlijke kleur, samen met de inkepingen speel je met het zonlicht en dat maakt dit item tot een ware eye-catcher voor elke tuininrichting.
Cortenstaal is een metaallegering. De combinatie van metalen zorgt voor een dichte oxidatielaag. Deze roestlaag beschermt bij blootstelling aan wisselende weersomstandigheden. Cortenstaal gaat ruim acht keer langer mee dan gangbare metaalsoorten.

Uniek design

Alle dieren van onze website zijn speciaal voor ons ontworpen en uitsluitend bij Metal Animal verkrijgbaar.

Nederlands product

Alle dieren van onze website worden lokaal geproduceerd in de Brabantse Kempen. In Borkel en Schaft om precies te zijn.

Goede kwaliteit

Metal Animal verkoopt uitsluitend hoogwaardige producten. Solide cortenstaal wat jaren lang plezier geeft in je tuin. Door de weersinvloeden krijgt het zijn karakteristieke roestbruine kleur.

metalen-dieren-van-roestbruin-metaal-online-bestellen-cortenstaal-tuindecoratie-aanbiedingen

Metalen vogels van cortenstaal

De mus

De huismus is een beetje een ondeugend vogeltje. Maar zo grappig! Soms pikt hij als je even niet oplet snel de kruimels van je bord. Je kunt het dan ook bijna niet voorstellen wanneer je deze twee schatjes op hun takje ziet, maar de huismus werd vroeger als een plaag beschouwd. Als een zwerm mussen op een akker met rijpe tarwe neerstreek dan was de herenboer bepaald niet blij. Nu is de huismus gelukkig wel weer overal welkom. Zeker deze speciale uitvoering van metaal!

afmeting: hoogte : 147 mm breedte : 246 mm dikte staal : 3 mm

metalen-dieren-van-metaal-cortenstaal-roestbruin-tuindecoratie-tuinvogels-honden-katten-poezen-

Boomklever - cortenstaal

In de Europese tuinen zie je hem toch af en toe voorbij vliegen. Met zijn zwarte maskertje is het net alsof hij zojuist de bank heeft overvallen. Deze kleine boef is echter een graag geziene gast

Afmetingen cortenstaal Boomklever: Breedte : 252 mm Hoogte : 137 mm Dik : 3 mm

metalen-dieren-van-metaal-cortenstaal-roestbruin-egel-vogel-tuindieren-wandecoratie-voor-buiten-cadeau-ideeen-tuintips

Metalen Ransuil van cortenstaal

 

Vind je het niet erg om een beetje bekeken te worden als jij aan een wijntje zit? Dan is deze prachtige steenuil echt iets voor jou! Hij broedt vaak op boerenerven en kan op een klein oppervlak alles vinden wat hij nodig heeft. Meestal zoekt deze uil vanaf een paaltje of andere verhoging naar voedsel. En wat nu zo leuk is... U zult de ransuil niet zo vlug in een woonwijk tegenkomen, maar deze metalen blikvanger kunt u overal bewonderen!

afmeting cortenstaal Ransuill: Afmetingen Hoogte : 297 mm Breedte: 210 mm Dik : 3 mm

Konijnen, eekhoorns, kippen en wilde dieren van warm roestbruin metaal voor tuindecoratie

Cortenstaal-bruin-roestig-metaal-gebruik-voor-in-de-tuinCortenstaal-bruin-roestig-metaal-gebruik-voor-in-de-tuineekhoorn-tuin-metaal-tuindecoratie-tuinfiguur-silhouet-tuinbeelden-webshop-verkoopmetalen-tuindieren-tuindecoratie-cortenstaal-tuinfiguren-tuinbeelden-winkel-webshop

Metalen kippen van cortenstaal

Gezellig hè? Er is altijd wel iets te beleven met een paar kippen in de tuin. Op zoek naar wormpjes en kleine zaadjes. Van oorsprong zijn kippen bosdieren. Overdag scharrelen ze rond en ’s nachts overnachten ze veilig voor roofdieren in een boom. Wij hebben voor u een haan, drie hennen en drie kuikens ontworpen. Een superleuke familie die u dankzij de handige stekers aan de onderzijde makkelijk in het gras of een bloempot kunt zetten.

kippen-tuindecoratie-metaal-metalbird-tuindecoratie-tuintip-cadeau-voor-tuin-roestbruine-tuindieren

Metalen egel cortenstaal

De egel

Als je geluk hebt dan zie je hem rondscharrelen. Want een egel rolt zich vaak meteen op als hij in de gaten heeft dat je hem betrapt hebt. Zijn natuurlijke verdediging tegen wilde dieren. In de winter verblijft de egel graag in een hoop bladeren of in een houtwal. Onze metalen egel zie je juist vaak op het terras of in de plantenbak. En hij geeft er helemaal niets om als je hem graag bekijkt!

Afmetingen tuindecoratie egel:

Breedte : 252 mm

Hoogte : 191 mm

Dik : 3 mm

Metalen-tuindieren-van-metaal-roestig-cortenstaal-egel-kippen-honden-vissen-vogels-waar-kan-ik-deze-bestellenonline-tuinbeelden-webshop-verkoop-tuindecoratie-cortenstaal-productenmetalen-tuindecoratie-dieren-voor-in-de-tuin-roestbruine-kleuren-materiaal-cortenstaal

Metalen konijn van cortenstaal

Konijnen zijn altijd leuk om naar te kijken. Mooi om te zien hoe ze over het gras rondhupsen.
Vooral de kleine konijntjes zijn schattig. Konijnen in de tuin kunnen echter ook problemen geven. Je mooiste bloemen zijn natuurlijk ook het allerlekkerst. Daarom is het verstandiger om metalen konijnen in je tuin te zetten. Het uitzicht blijft hetzelfde en je bloemen krijgen nu ook de kans om te groeien.

Afmetingen tuindecoratie:

Breedte : 313 mm
Hoogte : 356 mm
Dik : 3 mm

metalen-tuinbeelden-tuindecoratie-tips-voor-tuininrichting-natuurlijke-toevoeging-kunst-dieren-cortenstaal-metaal-dieren-konijn-eekhhoorn-mol-vleermuis

Metalen muis van cortenstaal

Er zijn heel veel verschillende muizen, zoals de spitsmuis, woelmuis en veldmuis. Wij hebben voor ons ontwerp de huismuis gebruikt. De één heeft hem als huisdier terwijl de ander bij het zien van een muis meteen op een stoel springt. Dit exemplaar laat met zijn grote oren en guitige snorharen echter iedereen voor hem smelten. De huismuis leeft graag in de buurt van mensen. Dus aarzel niet en haal deze metalen muis snel in huis!

Afmetingen Cortenstaal muis:

Breedte : 165 mm
Hoogte : 60 mm
Dik : 3 mm

metalen-tuindecoratie-dierfiguren-muis-vogel-exclusief-handgemaakte-tuinbeelden-muizen-tuinbeelden-tuindecoratie-cortenstaal-metaal-beelden-handgemaakt

Metalen vos van cortenstaal

De Vos

Iedereen kent de vos. Het is een echte slimmerik en vaak ook deugniet die in vele fabels en verhalen een hoofdrol speelt. Het dier heeft meestal een dikke roodbruine vacht met opvallende witte accenten. Een prachtig gezicht! Vossen zijn opportunisten en eten bijna alles waaronder vruchten en bessen maar ook kleine en middelgrote prooidieren zoals kevers, muizen en kippen. Misschien is het daarom beter om deze blikvanger niet samen met onze metalen kippen in één tuin te zetten.

Afmetingen tuindecoratie:
lengte : 727 mm
hoogte : 518 mm
dikte : 3 mm

Aan de vos zit een grondpin bevestigd. Die is meegesneden uit het metaal.

vos-tuinbeeld-tuindecoratie-van-cortenstaal-metaal-wilde-dieren-om-op-te-hangen-in-de-tuin-boom

Stokstaartjes tuindecoratie set van cortenstaal

Stokstaartjes

Met afstand de favoriet van ons en van menig kind bij een bezoekje aan de dierentuin. Metalendier probeert de Europese dieren naar je toe te brengen, die je normaal ook in je tuin ziet rondscharrelen. Voor het stokstaartje maken we echter een uitzondering. Per stuk te koop of per set van drie..... Die wil je toch zeker wel, of niet.... ?

Afmetingen tuinbeeld roestbruine stokstaart familie
Hoog : 41 cm
Breed: 23 cm
Dik : 3 mm

Uniek design
Alle dieren in onze webshop zijn speciaal voor ons ontworpen en uitsluitend bij Metal Animal verkrijgbaar.

metalen-sets-tuinbeelden-dieren-vogel-wild-hert-vos-zwijn-wolf

Cortenstaal tuindecoratie silhouet honden

Prachtige collectie honden beelden van metaal. Verkrijgbaar in veel verschillende modellen, soorten, maten.

Bekijk ze allemaal.

borden-tuinbeelden-metaal-hond-honden-huisdieren-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog - Langharige teckel - Mechelse herder - Teckel - chihuahuacortenstaal-metaal-huisdieren-pomeriaan - stafford - yorkshire terrier - kortharige teckel - Westland High terrier - Beagle - bull terrier - Boomerhuisdieren-tuinbeelden-honden-katten-pomeriaan - stafford - yorkshire terrier - kortharige teckel - Westland High terrier - Beagle - bull terrier - Boomermetalen-honden-wandecoratie-kortharige teckel-Westland High terrier-Beagle-bull terrier-Boomermetalen-honden-wandecoratie-schotse-terrier-Shiba-inu-Duitse herder-Franse bulldog-Langharige teckel-Mechelse herdermetalen-honden-wandecoratie-Teckel-cortenstaal-chihuahua-pomeriaan-stafford-yorkshire terrierpomeriaan-van-huisdieren-cortenstaal-verroestkleurig-tuindecoratie-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog - Langharige teckel - Mechelse herder - Teckel - chihuahuaTeckel-van-cortenstaal-metaal-roestbruin-tuindecoratie-tuinbeelden-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog - Langharige teckel - Mechelse herder - Teckel - chihuahuaWelsh-Corgi-van-cortenstaal-metalen-huisdieren-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog -Nova-Scotia-Tolling-retriever-cortenstaal-metalen-huisdieren-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog -border-collie-van-cortenstaal-schotse terrier-Shiba inu-Duitse herder-Franse bulldog - Langharige teckel - Mechelse herdermetal-animal-metalen-tuindieren-huisdieren-tuinbeelden-tuindecoratie-metaal-hond-kat-vogel-vos-eekhoorn-specht

 

 

 

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox