Het Boek 'Applaus voor de dahlia' met prachtige illustraties.

Dit boek, waarin de dahlia centraal staat, is niet alleen een boek met tekst maar zit daarnaast boordevol illustraties en informatie voor iedereen die de dahlia een warm hart toedraagt. Van studies tot uitgewerkte schetsen. Van knol, stekje, knop en volwassen bloem tot oude stengels, dorre blaadjes en uitvallende bloemen. Maar ze heeft ook haar eigen visie op de dahlia in dit boek verbeeld en ze ‘Mijn dahliadames’genoemd. De dahlia heeft immers zoveel verschillende vormen, bloemblaadjes, kleuren en lengtes dat ze daar vrouwen in zag met evenzoveel verschillende karakters.

Over de auteur:
Marie Mul heeft haar illustratieopleiding gehad aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Jarenlang als freelance illustrator gewerkt o.a. voor het tijdschrift Groei &Bloei, Tuinieren, Seasons en voor TVprogramma per seconde wijzer. Voor Stichting Kinderpostzegels heeft Mul  diverse series kaarten ontworpen. Mul heeft tentoonstellingen gehad in Binnen-en buitenland en haar illustraties zijn geselecteerd en tentoongesteld geweest op de grootste kinderboekenbeurs ter wereld, de Bologna Fiera in Italië. Momenteel maakt zij ontwerpen voor stoffen en behang en ontwerpt tuinen.

Lees hier de uitgbreide beschrijving

Een leuk boek van 64 pagina’s met een heerlijk zachte kaft. De verkoopprijs is € 19.95 incl. btw en excl. € 3,32 verzendkosten. Interesse? Stuur een email naar mariedessins@gmail.com

boeken over de dahlia met uitgebreide afbeeldingen

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox