Aanbieding: Groot formaat sterke betonplaten voor oprit en terras

betontegels en betonplaten voor oprit en oprijlanen waar autos en zwaar verkeer overheen kunnen rijden

Boon-beton is leverancier van betonproducten voor infra, hoveniers en particulieren. We hebben een breed scala aan betonproducten en bieden zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren voordelige inkoopmogelijkheden. Met onze uitgebreide productkennis denken we graag mee in projecten van elke omvang.

Bij Boon-beton richten we ons op de markt met een divers aanbod aan betonproducten. We leveren keerwanden, stapelblokken, terrastegels, betonplaten, bedrijfsvloerplaten, gebakken waalformaten en esthetische betonplaten. Onze producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de infrastructuur, landscaping en particuliere projecten.

Als boon beton het niet kan aanbieden is het waarschijnlijk niet te koop. Neem contact op voor een concrete oplossing of om kennis te maken.

Zie je het groots voor je terras en oprit? Dan zijn grootformaattegels de perfecte keuze voor jou.

Grote terrastegels zijn in alle opzichten een prachtige invulling voor de inrichting van het terras, de oprit en de entree van een kantoorpand. De voordelen van tegels in groot formaat zijn dat je veel minder voegen hebt waar plantjes tussen kunnen groeien. Bestrating met grote tuintegels leidt veel minder snel tot verzakkingen, waardoor je nauwelijks last hebt van oneffenheden in je verharding, wat de veiligheid ten goede komt

Grote tegels die zwaar belast kunnen worden - betonplaat tegels 100x100 cm voor oprit - bestrating leverancier

Betonplaten en grootformaat tegels combineren. 

Voor een spannende en afwisselende invulling van de verhardingen rondom je woning of bedrijfspand zijn betonplaten goed te combineren. Groot formaat tegels als staptegel, betonplaten met daartussen grind of split, groene oplossingen in de vorm van groot formaat tegels en bodembedekkende plantjes of maak speelse combinaties in het tuinterras van grote terrastegels met gebakken bestrating. 

Groot formaat terrastegels en betonplaten bestellen.

Levering groot formaat tegels en betonplaten in Nederland en België. Van de kleine, eenvoudig verlegbare, esthetische betontegels tot aan de groot formaat  200×200 cm betonplaten. 

Grote tegels antraciet aanbieding voor terras oprit en wandelpaden. grijs antraciet

We denken graag met je mee.

Zijn er vragen? Neem contact met ons op via Email of telefonisch 

 

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox