Kerstbomen verkooppunt in regio Hoogeveen - De Wolden

Bij Restaurant Boschzicht in Echten start de verkoop van echte kerstbomen op zondag 6 december t/m 24 december vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur. (ook op zaterdag en zondag) 

Vanaf het vernieuwde ruime terras worden hier echte Nordmann kerstbomen aangeboden. 

Adres: Zuidwolderweg 38 7932 PR Echten

We hebben een leuke kerstboomactie;

1-    Kerstboom actie; Onderstaande flyer kunt u de komende tijd bemachtigen door een heerlijke maaltijd af te halen bij Boschzicht in Echten, hierbij ontvangt u een kortingscoupon t.w.v. 5% op de aankoop van een echte Nordmann spar. 

2-    Korting op de volgende bestelling: Bij de aanschaf van een kerstboom ontvangt u weer een voucher goed voor 5% korting op de gehele afhaalmaaltijd bij het restaurant. 

Bekijk hier de volledige menukaart voor afhaalmaaltijden

Verkoop kerstbomen regio hoogeveen de wolden

Bezorgen van kerstbomen aan huis in regio Hoogeveen – De Wolden 

Kerstboom kopen bij Restaurant Boschzicht in Echten en laten bezorgen aan huis.

Elke ochtend van 8 uur tot 13:00 uur kunt u de kerstboom laten bezorgen in: Hoogeveen, Fluitenberg, Echten, Koekange, Veeningen, Balkbrug Zuidwolde, De Wijk, Alteveer, kerkenveld, Nieuw Moscou, Elim, Nieuwlande, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuweroord, Geesbrug, Tiendeveen, Nieuweroord, Zwinderen, Stuifzand, Nieuw Balinge, Pesse, Wijster en tussen liggende dorpen. Voor het bezorgen van kerstbomen aan huis brengen we €5,- bezorgkosten in rekening.  

Kerstbomen te koop in Hoogeveen de wolden

De Nordmann van Boschzicht in Echten zijn de populairste kerstbomen

Het voordeel van een Nordmann spar is dat deze boom zich goed houdt in huis. De naalden vallen niet snel uit en de boom houdt zijn mooie glans. Maar als het even kan, wil je zo lang mogelijk genieten van je spar, en dan maakt het uit welke verzorging je hem geeft. Want je boom doet het gewoon langer als je hem op de juiste plek zet en hem van voldoende water voorziet. Zo blijft hij tot lang na de feestdagen een echte blikvanger in huis!

kerstbomen verkoop in hoogeveen de wolden

Verzorgen van een echte kerstbomen. Drie Tips

1. Zaag het onderste stukje van de stam af
De stam van de boom is bij het oogsten al een keer afgezaagd. Op de zaagsnede is nu een beschermde laag gegroeid, en die voorkomt dat de boom goed water op kan nemen via zijn stam. Daarom is het een goed idee om zo'n drie centimeter van de onderkant van de stam af te zagen. De kerstboom kan nu weer water opnemen, waardoor de naalden stevig blijven zitten en niet uitvallen.

2. Zet de kerstboom niet op een te warme plek
De Nordmann spar is een boom uit koude delen van de wereld. De boom in jouw huis is ook buiten in de kou opgekweekt. Daarom zou je hem niet op een warme plek moeten zetten. Niet dicht in de buurt van je radiatoren bijvoorbeeld.  Zo voorkom je slap hangen, het laten vallen van naalden en uitdroging van de boom.

3. Geef water aan je boom
Sommige mensen zetten hun kerstboom in een schroefstandaard, waardoor hij droog staat. Dat is wel makkelijk, maar niet goed voor de boom. De boom pompt automatisch water via zijn stam op, de naalden in, waardoor ze lang blijven sprankelen. Zet je boom dus in een standaard met een waterbak, en vergeet niet om dagelijks het verdampte water bij te vullen. 

Hoe bereken ik hoeveel lampjes en kerstballen er in een kerstboom passen. 

Je kunt nu in een handomdraai berekenen hoeveel slingers, ballen en lichtjes je nodig hebt voor jouw kerstboom. Zelfs de lengte van de piek is berekend. klik op de link 'calculator' en vul de hoogte van je boom in en de getallen rollen eruit. Heel handig, als je nog een complete kerstboomuitrusting gaat aanschaffen. Vooral voor grote exemplaren, waar meer ballen in gaan, is het handig als je van tevoren al weet dat je er niet tekort komt.

Calculator kerstballen en lampjes


Bonustip: wil je checken of je kerstverlichting goed verdeeld is over de kerstboom, knijp met je ogen, dan zie je of de kerstlampjes goed verdeeld zijn.

Fijne feestdagen. 

 

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions