Tuinfotografie voor elke (hobby)fotograaf

Op Tuindingen kan je straks deelnemen aan de fotografie module. 

Elke maand wordt er een nieuw thema uitgekozen voor deze module.

 

Kijk en leer mee van 2 vakidioten.

 

Haal het beste uit jouw camera. 

    

 

Bergsma-Photography

Om het beste uit jouw foto's te halen zal je begeleid worden door deze professionals. Ze zullen feedback op je foto's geven en tips en tricks voor de volgende foto. Dit wordt verzorgt door Bergsma-Photography.

Even voorstellen

Johan en Coby Bergsma

 

 

Als fotografie je passie is dan is het opzetten van het bedrijf Bergsma-Photography een logische stap als 2e carrière. In 2013 begonnen Johan en Coby met het opzetten van diverse fotografiecursussen en workshops. Startend op zolder tot momenteel werkend vanuit een professionele studio en leslokaal in Steenwijk.

 

Johan en Coby, twee fotografen met een passie voor fotografie met als uitgangspunt dat fotografie een beleving is. Voor de klanten maar ook voor hen. 

 

In 6 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Steenwijkerland maar ook landelijk geniet het grote belangstelling. In 2017 heeft Coby haar bedrijf “Bergsma-Lifestyle” opgericht als onderdeel van Bergsma-Photography. Daarbij richt zij zich op diverse photoshoots in hun studio of op locatie en heeft ze zich gespecialiseerd in zwangerschaps,- geboorte en newborn fotografie.

 

Johan en Coby verzorgen samen vele trouwreportages, bedrijfsreportages maar ook rouwfotografie.

 

Johan is naast fotograaf ook docent. Hij verzorgt basis- en vervolgcursussen, flitscursus en voor de gevorderden tevens een Masterclass Traject van 4 maanden. Een aantal weken per jaar gaat hij op pad met deelnemers om een fotografiereis te verzorgen. Zo gaat hij naar IJsland, New York, Noorwegen, Java/Borneo, Schotland, Normandië en met een cruise door de Noorse fjorden. Maar ook dichter bij huis verzorgt hij workshops zoals Ameland en de Weerribben.

 

Johan fotografeert al vanaf zijn jeugd. Startend als dienstplichtig sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht volgde hij daarna de officiersopleiding in Breda. Hij diende 37 jaar maar bleef geboeid door de fotografie.  Ter voorbereiding van Bergsma-Photography volgde hij vele studies/ cursussen o.a. aan de fotoacademie in Groningen, in Frankrijk en Nederland.

 

Ook Coby bereidde zich goed voor op het ondernemerschap. Na een mooie loopbaan bij een grote bank volgde ze een studie tot professioneel visagiste en doorliep daarnaast alle denkbare cursussen en workshops op fotografiegebied. Daarmee zijn Johan en Coby een fotografenechtpaar dat elkaar zeer goed aanvult en garant staat voor vele tevreden klanten. Hun visie op fotografie is duidelijk: ze zijn purist, de foto moet uit de camera komen en niet uit Photoshop. Natuurlijk gebruiken ze veelvuldig Photoshop om te optimaliseren of hun foto’s een unieke uitstraling/ touch te geven. Maar de basis zal altijd een technisch goede foto moeten zijn is hun filosofie. Daarnaast zijn ze zeer flexibel en is de klant ook daadwerkelijk koning. Cursussen, workshops en reizen gebeuren in groepen van maximaal 8 deelnemers. Dus aandacht voor iedereen, of het nu om een shoot, bruiloft, cursus of fotoreis gaat.

 

Naast hun commerciële activiteiten zetten beiden zich gedreven in voor goede doelen. Zo fotografeert Coby voor de stichting STILL en Johan voor de stichting ALS.

 

 

Wil je meer te weten komen over Bergsma-Photograpy? Klik dan op de knop hieronder.

Website Bergsma-Photography

 

(De fotografie module wordt z.s.m. gelanceerd)

 

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions