De Tuindingen nieuwsbrief

Bevat de leukste groene onderwerpen met de leukste verhalen vanuit de website. We zullen mensen in het zonnetje zetten die een bericht hebben geplaatst die het meest populair is geworden. Zo mis jij geen enkele tip.

 

Tuinverhalen van de week!

Allereerst gaan we de meest besproken tuinverhalen weergeven. Dit wordt gebaseerd op de meeste reacties en op de meeste weergave. Dit kan jou verhaal zijn. Je kunt je populairiteit verhogen door jouw verhaal te delen op Facebook, zodat zoveel mogelijk mensen weten van jouw tuinverhaal.

 

 

Vragen van de week!

Op Tuindingen maken we ook gebruik van een forum. In het forum worden interessante vragen gesteld, inspiratie gedeeld en discussies gestart. In de nieuwsbrief zullen we de 3 meest besproken vragen in het zonnetje zetten. 

 

 

Project in de spotlight

Omdat wij elke tuinliefhebber willen meenemen op onze site, is er ook een zakelijke module. In deze module staan bedrijven in allerlei verschillende soorten en maten. Van hoveniersbedrijven tot aan tuinarchitecten en van inplant-service tot aan timmerwerk. De klussen zijn voor de tuinliefhebbers te bewonderen en kunnen hier inspiratie vandaan halen. Zoek jij een vakman voor jouw tuinklus? Dan kun je uiteraard groenprofessionals benaderen. Voor elk bedrijf is er een eigen portfolio zodat je al hun klussen kan bekijken! We gaan elke week de meest populaire klus in de spotlight zetten. 

 

 

Populaire Tuinartikelen

      

Ook onze webshop is een bron van verkeer op de website. Meer dan 10.000 producten om uit te kiezen. Er is dus een ruim aanbod voor iedereen. De webshop heeft een maximale levertijd van 5 werkdagen en alles is altijd op voorraad. Voor elk seizoen staan er leuke artikelen op. We gaan de leukste artikelen elke week aan je voorstellen. Dit word beoordeeld op beste reviews, meest gekocht en meest bekeken. We zullen dit op deze manier in de nieuwsbrief verwerken:

 

Je kunt je abboneren op onze nieuwsbrief door helemaal naar beneden te scrollen en daar je gegevens achter te laten. Klik vervolgens op
'' meld je aan voor onze nieuwsbrief''. Je zult daarna een mailtje krijgen waarin staat dat de aanmelding gelukt is.

Ook zullen we de nieuwsbrief gebruiken voor de leukste kortingacties voor in de webshop. Zo maakt iedereen dus kans op korting. De meest populaire en nieuwste producten zullen naar voren komen. 

De nieuwsbrief zal iedere week verstuurd worden dus hou hem in de gaten en mis niks!

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions