Meegenieten van alle opties die Tuindingen te bieden heeft

 


Als basis lid op Tuindingen kun je onbezorgd genieten van tuinverhalen. We gaan je hieronder stap voor stap de voordelen uitleggen.

Nieuwsbrief ontvangen
Op Tuindingen gebruiken we een nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat de leukste groene onderwerpen en de handigste tips voor in de tuin. Ook zullen de meest populaire onderwerpen op Tuindinden uitgelicht worden in de nieuwsbrief zodat je nooit wat mist.
Wat gaat de nieuwsbrief jou vertellen?

Leren van tuinliefhebbers en groenprofessionals
Je hebt de mogelijkheid om alle informatie te zoeken die je nodig hebt. Via onze zoekfunctie kun je heel specifiek op termen zoeken. Je kunt de blogs bekijken en navigeren naar het account van de auteur om nog meer blogs van diegene te bezoeken. Of wil je meekijken met een discussie in het forum? Met elk lidmaatschap is dit mogelijk!
Tuinliefhebbers volgen

Als premium lid worden hier nog een aantal voordelen aan toegevoegd
Ook premium worden?
Sluit je aan als premium lid

Blog / forumberichten schrijven of reageren
Heb jij een eigen tuinverhaal? Of heb je een vraag? Jij kunt je eigen blog of forumbericht schrijven. Mensen zullen hier op reageren om hun kennis met jou te delen. Ook kan je bericht geliked worden door andere tuinliefhebbers die jouw verhaal nuttig vinden. Je kunt in contact komen met alle tuinliefhebbers waaronder professionals die jou de beste adviezen kunnen geven.
Stap voor stap naar jouw tuinverhaal

Standaard korting in de webshop
De leukste planten voor in jouw tuin! Jij als premium lid krijgt altijd een standaard korting in de webshop van Tuindingen. Hier bovenop kun jij dus nog extra korting krijgen zoals; Actiecodes en punten in wisselen. Dubbele korting dus!
Altijd korting voor jou!

Deelnemen aan de fotografie module
Als premium lid mag jij deelnemen aan de fotografie module. In deze module kun jij je creativiteit kwijt en daarnaast nog eens prijzen winnen met jouw persoonlijke tuinfoto. Elke maand zal er een ander onderwerp komen waarvan men foto's van kan maken. Je krijgt je eigen media portfolio op jouw Tuindingen profiel, zodat mensen kunnen zien welke foto's je allemaal hebt ingezonden!
Fotografie voor elke (hobby)fotograaf

Puntensysteem voor korting in de webshop
Op Tuindingen maken we gebruik van een puntensysteem. Door reacties te plaatsen of een eigen blog of discusse te starten verdien je een aantal punten. Deze punten houden wij bij. Je kunt deze punten bij een bepaald aantal inwisselen voor korting in de webshop. Zoveel mogelijk plaatsen en reageren dus!
Punten verdienen op Tuindingen

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions