We maken van Tuindingen.nl het groenste platform door en voor buitenmensen  

Als je als bedrijf actief bent op Tuindingen.nl zul je automatisch beter scoren in google. Dit komt omdat je meelift op de populariteit van Tuindingen.nl in de zoekmachines. We gaan voor 500.000 bezoekers per maand. 
Tuinieren is een lifestyle een gevoel van vrijheid, genieten van de kleine dingen, de dagelijkse veranderingen die voorbijkomen, een tuin is vooruitzien, plannen maken, seizoenen uitstippelen, begeleiden van, nieuw leven zien komen en gaan, zaaien, oogsten, ontspannen en tot rust komen. En al dit geluk delen we graag met de buitenwereld.

Tuinblog-tekstschrijver-bezoekers-conversie

Doe mee aan deze Kruisbestuivingen van kennis delen en nemen
Een groene omgeving om dagelijks te leren of te adviseren, jouw tuinblog, of bedrijfsactiviteiten te plaatsen en te delen met duizenden tuinliefhebbers, kortom het buitenleven gevoel te presenteren. 

Ons vraagstuk:  
Hoe kom je nu bij je klanten aan de keukentafel, moet jij hemel en aarde bewegen om een klus binnen te harken. Heb je een groot netwerk adverteer je in de krant, een profiel op werkspot, een goed lopende website, adverteer je op marktplaats, spandoeken bij de lokale sportclubs, actief op sociale media, de bedrijfsauto's rijden bestickerd als reclame zuil dagelijks door de dorpen en steden? Elk bedrijf heeft zo zijn eigen manier om klanten voor zich te winnen, en de manier van jezelf in de picture zetten moet ook bij jou als persoon of bedrijf aansluiten. 
 

 

Je online zichtbaarheid vergroten 
Wat houdt online zichtbaarheid in: Online zichtbaar worden is eigenlijk in het kort gezegd dat een potentiele klant informatie aan het opzoeken is over zijn tuinproblemen, zijn speurtocht naar het bedrijf die een tuinontwerp kan maken, het onderhoud kan uitvoeren, een overkapping kan plaatsen, een tuinaanleg kan uitvoeren, of gewoon simpelweg een korte vraag kan beantwoorden. Ben jij dan diegene met jouw tuinblog die op pagina 1 staat van de zoekmachines? Dan heb je bezoekers, en als deze bezoeker ook nog een waardevol antwoord vindt op zijn/haar vraag dan is het aannemelijk dat je een telefoontje of email van deze persoon kan verwachten. Of heb jij je blog inhoudelijk goed geschreven dat het antwoord hier al in beschreven staat, dan kan het maar zo zijn dat deze websitebezoeker je blog deelt aan zijn of haar partner, familie en vrienden, en levert je deze handeling een gratis nieuw contact op. 


Nummer 1 posities zijn van belang om de bal goed aan het rollen te krijgen. 
Wat kreeg jij te horen toen je een website liet bouwen. Heb je ook het bekende verkooppraatje te horen gekregen, "Als je door ons een website laat bouwen kunnen wij je op paginanummer 1 krijgen binnen de zoekmachines" Heel veel ondernemers zitten nog steeds te wachten op de gouden bergen die ze werden voorgeschoteld. 

Als je als bedrijf actief bent op Tuindingen zul je automatisch beter scoren in google zo luidt de titel van deze pagina

Inhoudelijk bedoel ik hiermee het volgende: 

Het belangrijkste doel van informatie verspreiden over jouw tuinactiviteiten is het aantrekken van tuinliefhebbers die opzoek zijn naar die informatie. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je kan krijgen. Want hoe vaker de zoekmachine deze tuinblogs van jouw voorbij ziet komen, hoe hoger je in google zal komen te staan. En stel je eens voor dat wij gaan samenwerken en we gaan met 10, 20, of 30 ... 50  Tuinbloggers op tuindingen.nl onze kennis delen.  Dan kan ik je wel gouden bergen aan bezoekers beloven. 

Doelstelling 500.000 bezoekers per maand. 

Wij zijn opzoek naar ondernemers in het groen waar we mee kunnen samenwerken en voor wie online zichtbaarheid tot de dag vandaag een groot raadsel is, wij zoeken ondernemers die dagelijks content creëren en een extra kanaal willen gebruiken voor een nieuwe stroom aan bezoekers, wij zoeken gastbloggers die meer verkeer naar hun eigen website willen hebben.  Wij zorgen met onze kennis dat Google tuindingen.nl belangrijk gaat en blijft vinden en jullie tuinblogs een nummer 1 positie krijgen in google. Samenwerken is de sleutel tot succes. 
 

Je krijgt op Tuindingen.nl een eigen bedrijfsprofiel met de mogelijkheid om ongelimiteerd pagina's te schrijven gekoppeld aan jouw website.
 


Natuurlijk vragen we een kleine onkostenvergoeding voor al onze inspanningen naar jouw online succes:

Wil je mee profiteren en samenwerken op tuindingen.nl voor maar  500,- ex btw per jaar. 

  • Hiervoor kom ik persoonlijk bij je langs voor een kennismaking of jij bij mij op kantoor. 
  • We gaan samen kijken hoe jij je bedrijf het beste in de picture kunt zetten
  • Je mag me 24/7 bellen mailen en lastigvallen met al je online vragen
  • Ik zal je inzichten geven hoe je jouw publiek kunt bereiken 

Ik zal je niet achter de broek aan vangen, er zitten geen addertjes onder het gras, we gaan voor een eerlijke samenwerking waarin we elkaar kunnen versterken. 

Heb je interesse en wil je vrijblijvend kennismaken mail ons dan op info@tuindingen.nl 
 De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld en zijn gestart op tuindingen.nl 

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions