Leren van tuinliefhebbers en groenprofessionals

Jij als tuinliefhebber kan onbezorgd genieten van alle verhalen, tips of vragen op de website. Je kunt informatie opzoeken via de zoekfunctie en gericht vragen stellen over jouw gewenste onderwerp. Om verhalen of tips te lezen kun je navigeren naar de ''blog'' pagina. Hier staan de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Blogbericht

 

Zo ziet een blogbericht eruit. Een titel met daaronder de auteur, datum en de categorie waar het bericht in staat. Vervolgens zie je in het klein hoeveel reacties er geplaatst zijn en daaronder een foto en het verhaal. Vervolgens zie je onder het verhaal welke reacties er geplaatst zijn. Over het algemeen zijn blogberichten langer dan forumvragen/discussies.
 

 

Forumbericht

Op het forum worden veel vragen gesteld over allerlei verschillende tuinonderwerpen. Van vragen over planten stekken tot aan advies over bemesting en van meningen over onkruid tot aan discussies over welke vlinder is gespot. Je ziet de meest uiteenlopende interacties voorbij komen. Het leuke hieraan is dat je leert over dingen waar je nog niet eerder over nagedacht hebt.

Een bericht op het forum ziet er als volgt uit.  Een titel met daaronder de auteur, datum en de categorie waar het bericht in staat. Vervolgens zie je in het klein hoeveel reacties er geplaatst zijn en daaronder een foto en het verhaal. Vervolgens zie je onder het verhaal welke reacties er geplaatst zijn.

 

''Tuinconclusie''

Je kunt op Tuindingen van iedereen leren. Het is gemaakt voor zowel de beginner als de professional. Beginnen met een moestuin? of weten welke planten je kan stekken? Alle informatie is te vinden. Begin zelf ook met schrijven zodat andere tuinliefhebbers van jou kunnen leren. Blijf actief en mis geen enkele tuintip!

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions