Samen naar meer tuinplezier

Door Roel - 14-9-2019 in Bedrijven
0 reacties

DCM grondverbetering
Pronkwerken houtbouw Rheden Gelderland
Cadeaubon tuinplanten

Op tuindingen delen we onze kennis!

We zijn pas drie weken onderweg met Tuindingen. Wat een mooie reacties hebben we mogen ontvangen via social media, whatsapp, de telefoon en privéberichten.

Bedankt voor jullie positieve energie. Voor ons een goede motivatie om door te gaan met bouwen naar meer tuinplezier voor elke tuinier.

Vanaf oktober zal de webshop toegevoegd worden aan de site met een ruime keuze van tienduizend soorten planten en bomen.

Gisteren kregen we bezoek van firma DCM, die ook interesse toonde om een samenwerking te starten met Tuindingen en ons te voorzien van informatieve blogs.

DCM (afkorting voor De Ceuster Meststoffen) is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van organische meststoffen, bodemverbeteraars en potgronden, voor zowel professionele- als particuliere gebruikers.

Het hoofdkantoor van DCM bevinden zich in Grobbendonk. De firma DCM beschikt ook over eigen kantoren in de omringende landen. DCM exporteert wereldwijd naar diverse landen. Meer info vind je op https://dcm-info.nl/

Pronkwerken houtbouw
Daarnaast hebben we de eerste vakman mogen verwelkomen die zijn kennis gaat delen over alles wat hij dagelijks tegenkomt tijdens zijn houtbouw avonturen.

In de categorie tuinhuizen en overkapping zal Pronkwerken zich gaan uitleven. Wil je meer zien van zijn projecten en pronkjuweeltjes? Neem eens een kijkje op de website www.pronkwerken.nl
Vanaf dinsdag gaan we elke week een winnaar bekend maken die de cadeaubon in ontvangst mag nemen.

Fijn weekend en geniet van de laatste zonnestralen!

 

Team Tuindingen

1 personen vinden dit leuk

Heb je een opmerking of aanvulling? Reageer dan op dit bericht

Om te reageren moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan op Tuindingen.

De tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox

Tuindingen op social media

Volg ons op Social Media voor elke dag nieuwe posts met de laatste tuindingen informatie.

Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
sitemap | contact | webdesign dotsolutions